Hvad er tegnene på, at katten er glad?

Når du elsker nogen, er det naturligt, at de skal være glade og bidrage til denne lykke. Naturligvis gælder det også for de elskede hjemmekatte, der deler meget af vores liv med os. Når alt kommer til alt er de de første, der gør os glade! Find ud af, hvad der er tegnene, der viser, at katten er glad.

En ting er sikkert: At tilbyde din kat et behageligt liv, der imødekommer hans måde at være på, og hans behov er allerede en god start for ham at føle sig lykkelig.

Dette er beregnet til at tilbyde ham på den ene side tilstrækkelig aktivitet med spil, der stimulerer hans intelligens, og på den anden side naturligvis en kattefoder, der er egnet til racen eller dens særlige behov eller patologier, såsom kattesukker .

For at være lykkelig har din kat endvidere brug for et sted til at skærpe sine kløer og efterlade dens lugt, såsom en søjle med ridsestolpe og en eller flere senge, hvor du kan hvile, væk fra træk.

Afhængigt af race eller karakter har katten også brug for mere eller mindre bevægelsesfrihed. Som du sandsynligvis allerede har forestillet dig, hvad der gør de fleste katte meget glade er en rigelig dosis kos.

Hvis din kat har alt, hvad vi har nævnt, kan du være sikker på, at det klarer sig meget godt.

Hvis du vil være endnu mere sikker, har vi bedt nogle eksperter om tegn på, at katten er glad. Her er deres svar.

De 10 tegn, der viser, at katten er glad

Katten løber vild

Stikker din elskede kat pludselig gennem haven, hjemmet eller stuen uden nogen åbenbar grund? Godt tegn! Du opfører dig på den rigtige måde, og katten er tilfreds med dig. Ligesom børn, der gør det, når de er glade, manifesterer katte også deres lykke ved at løbe vildt.

Spil meget koncentreret

Har din kat travlt med et spil, f.eks. En dåse eller valerianpude , og virker fuldstændig optaget af denne aktivitet?

Meget sandsynligvis har han det virkelig godt. Han vil være endnu gladere, hvis du spiller med ham og tilbringer lidt tid med ham. Afhængig af katten eller karakteren, elsker din kat sandsynligvis også tidsfordriv, der involverer sindet.

Det kaster sig

Hvis din kat holder, kan årsagerne være forskellige. Generelt har de en positiv betydning, men nogle gange kan de være et tegn på frygt eller smerte. Hvis du er en opmærksom katteelsker, kan du forstå ud fra omstændighederne, om det er et tegn på katten lykke eller om de skjuler en anden årsag.

an vil have kos

Hvis din kat leder efter dig, hvis du er i sofaen eller i sengen, skal du blive forkælet, kan du være sikker på, at dette er blandt de tegn, der viser, at katten er glad.

Det samme er tilfældet, hvis du leder efter myowing i sofaen, mens du arbejder. Nogle katte har brug for kontakt fra begyndelsen af ​​dagen, når de hopper på sengen af ​​deres mester, de hænger tæt på ham og måske gnider næsen mod hans.

Gnid næsen over dig

Gnider din kat næsen mod din, eller på dig generelt? Der er en god chance for, at han har det så godt med dig, at han vil sætte dig i lugten, som for at efterlade dig hans umiskendelige mærke.

Det er meget kommunikativt

Ligesom purringen er selv kattens linjer generelt et godt tegn, men under visse omstændigheder kan de signalere en sygdom. Det er op til dig og din intuition at genkende, i hvilket tilfælde det er: lære at forstå katte sprog for at fortolke deres lyde.

Katten ruller i haven

Hvis du bemærker din kat ligge og rulle i haven og viser din mave, er han bestemt meget glad. Hvis du har catnip i haven, vil du sætte pris på at være i stand til at rulle inde i den. Men selv en pose tørret kattemad frigiver de såkaldte lykkehormoner, der er godt for din kat.

Spis med smag

Spiser katten altid sin del af mad eller et stykke ud af et måltid? Dette er også et umiskendeligt tegn på lykke! Mangel på appetit kan i stedet være en konsekvens af kattestress eller andre sygdomme.

Holder halen op

Har din kat en lige hale øverst, selv med sin spids let bøjet? Hvis han byder dig velkommen sådan, måske følger dig ved at gå i nærheden af ​​dine ben, er dette blandt de tegn, der viser, at katten er lykkelig.

Se ophidsede små fugle & co.

Hvis din kat ser begejstret ud på, hvad fuglene gør uden for vinduet, kan du være sikker på, at den ser godt ud. Naturligvis er det samme, selv hvis han observerer absorberede akvariefisk eller i haven dam .

Nogle katte kan godt lide at se fraværende sindet fodbold på tv med deres mestre og følge bolden med deres øjne, som om det var en mus. Og ikke at have et favorithold, der er ikke engang risikoen for, at de bliver bedrøvede, når det ene eller det andet hold taber!

Så hold din kat glad, og han vil gøre dine dage glade! Vi ønsker dem begge så meget lykke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here